Karriär

Var med oss och forma framtiden för Alfred Berg!

Under 150 år har Alfred Berg utvecklat god professionalism, hög servicenivå och etik. I vårt arbete fokuserar vi på att alltid göra vårt bästa och har en genuin tävlingsnerv.

Våra medarbetare

Vi är övertygade om att det är människorna på Alfred Berg som är vår starkaste tillgång. Genom att ställa höga krav på kompetens, ambitionsnivå och nytänkande sporrar vi våra medarbetare att bli bland de främsta i branschen. I gengäld lägger vi stor kraft på att erbjuda en kreativ, dynamisk och stimulerande arbetsmiljö så att vi som jobbar här ska trivas och utvecklas både som individer och i sin professionella roll.

Karriärmöjligheter

Vi ser Norden som vår hemmaplan. Våra medarbetare arbetar inom en rad olika områden, från kapitalförvaltning och försäljning till compliance och administration med mera. Oavsett om du har 5 eller 35 års erfarenhet vill vi gärna att du hör av dig. Vi välkomnar även studenter som vill jobba extra eller söker sommarjobb. Det ser vi som en fantastisk möjlighet att få en första inblick i finansvärlden.

Vår bredd av arbetsuppgifter och erfarenheter bidrar till en atmosfär som karaktäriseras av mångfald och ett ständigt lärande. På Alfred Berg vill vi attrahera de bästa kandidaterna och rekrytera dem som passar bäst för varje enskilt jobb, oavsett vem du är eller vilken bakgrund du har.

Vill du jobba på Alfred Berg?

Tveka inte att skicka in en spontanansökan. Har vi inte någon tjänst ledig som passar dina kvalifikationer, behåller vi dina uppgifter för eventuellt framtida behov. Vi sparar din ansökan och dina uppgifter i 6 månader.

Kontakt

Har du frågor är du välkommen att kontakta oss på hr@alfredberg.com. Vi ser fram emot att höra från dig!

Dela sidan:

Kontakt

Human Resources ALFRED BERG

hr@alfredberg.com

Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i fonden kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att en investerare får tillbaka hela det insatta kapitalet. En fond med riskklass 6-7 kan både minska och öka kraftigt i värde, på grund av sin sammansättning och de förvaltningsmetoder som används.   Innan du köper en fond rekommenderar vi att du tar del av fondens faktablad, risknivå, fondbestämmelser och informationsbroschyr som du hittar på www.alfredberg.se.