opprett aksjesparekonto

Tjänster

Vi kan ge våra kunder många val genom Alfred Bergs eget investeringserbjudande utöver BNP Paribas Asset Managers breda sortiment. Detta inkluderar lösningar för alla de viktigaste tillgångsklasserna och alla investeringsprofiler.

Personer sitter med grafer og tall

Privata kunder / Företag / Organisationer

Det är kostnadsfritt att köpa eller sälja i våra fonder. Fonden har en förvaltningsprovision som bland annat täcker förvaltningen och driften av fonden. Alla våra kontotyper är kostnadsfria.

porteføljesammensetning

Institutionella kunder

Vi är en dedikerad och oberoende nordisk kapitalförvaltare inom BNP Paribas Group. Med vårt erbjudande får du tillgång till lokal expertis i kombination med ett globalt nätverk av professionella investeringsspecialister och investeringslösningar. Vi är aktiva på den nordiska marknaden och har kontor i Oslo och Stockholm med totalt cirka 60 anställda som specialiserat sig på kapitalförvaltning.

aksjefond

Distributörer

Alfred Berg Kapitalforvaltning har haft specialfonder med etiska investeringskriterier sedan 1999. I december 2012 beslutades att alla Alfred Bergs svenska fonder, aktiefonder och räntefonder skulle ha samma etiska placeringsprofil. Detta infördes den 1 januari 2013. Undantaget är aktiefonden Alfred Berg Index, som följer Stockholmsbörsens huvudindex. Läs mer om vår etiska investeringsprofil.